Om mig

Om Carina Eldåker

Carina Eldåker heter jag som äger och driver Hemma i Boarp/Eldåker Konsult AB.


I Hemma i Boarp driver jag turistboende och arrangerar naturupplevelser som Vandra & smaka-turer och cykelpaket. Inom kort hoppas jag kunna erbjuda jakthelger för kvinnor. I juletid har ”Jul i Boarp” blivit ett populärt utflyktsmål. Då är huset julpyntat och ett av rummen är butik med närproducerat med servering av hembakad fika. Håll koll på kalendern! Och följ oss gärna på Facebook och Instagram.


I konsultföretaget jobbar jag i huvudsak som coach/mentor/inspiratör och konsult inom företagsutveckling. Främst med entreprenörsdrivna företag och företagare. Mitt hjärta bankar extra för landsbygderna, hållbar utveckling och lokal mat. Jag är en av initiativtagarna till REKO Höglandet och har också tagit fram egna brickor med motiv från Smålandssångens Bellö och sjön Mycklaflon.


2015 tog jag steget och följde mitt hjärta, då jag flyttade från Linköping till Bellöbygden, i Eksjö kommun, på småländska höglandet. Sedan dess har många roliga uppdrag kommit till mig, till exempel projektledning i TUFF Landsbygd och Förtur – framgångsrik medflyttarservice, där ekjsö.nu är projektägare med finansiering av Leader Astrid Lindgrens Hembygd. I samma förening har jag även ett uppdrag i evenemangskalendern alltsomsker.nu.


Som person är och uppfattas jag som positiv, lyssnande och driven. I mitt entreprenörskap ser jag ofta många möjligheter. Jag strävar efter ett liv där jag är närvarande och delaktig, har energi och tålamod. Även privat vill jag var engagerad och kunna påverka. Jag har styrelseuppdrag i flera föreningar och driver också IHURIRO-mötesplats, ett eget projekt i Burundi som vill ge unga och vuxna kvinnor mötesplats, sysselsättning och framtidshopp.


Min egen energipåfyllnad får jag i naturen, där skog, djur och jakt är stora intressen. I övrigt åker jag gärna på dans tillsammans med min sambo Erik.

Vi stödjer
Föreningen IHURIRO-mötesplats 

"Vi vill ge utsatta unga och vuxna kvinnor en mötesplats, en sysselsättning och ett hopp om framtiden"


© Hemma i Boarp / Eldåker Konsult AB | info@hemmaiboarp.se | Hemsida: www.emmajansson.se